Sikeres fizetés!

Nagy örömmel és hálával tölt el, hogy csatlakoztál a “Belső Középpont Megtalálása” című kurzusomhoz. ❤️

Szeretettel köszöntelek!

Mi a teendőd most?

0. lépés - Bizonyosodj meg róla, hogy megkapod az e-mailjeimet!

FONTOS! Amennyiben a “Promóciók” vagy “Spam” mappában találod a visszaigazoló e-mailt, állítsd be, hogy az “Elsődleges” mappába kéred az üzeneteimet.

E-mailek áthelyezése egy új kategóriába:

 1. Lépj vissza az adott mappa listanézetére.
 2. A bal egérgomb nyomva tartásával húzd az adott e-mailt az “Elsődleges” kategóriába.
 3. Ha a tőlem érkező összes további e-mailt át szeretnéd helyezni, akkor a bal alsó sarokban előugró értesítésben kattints az “Igen” gombra. 😊

1. lépés - Töltsd ki a Belső Középpont Megtalálása kurzus KÉRDŐÍVÉT!

Ez csupán 2-3 percet vesz igénybe, azonban elengedhetetlen a workshopokon való biztonságos részvétel érdekében! 🙏

2. lépés - Hangolódj a kurzusra!

📬👀 A kurzus előtti napokban küldeni fogok egy e-mailt az összes fontos információval, hogy zökkenőmentesek legyenek a heti találkozóink.

Addig is, az első találkozásunkra való hangolódáshoz adok néhány tippet:

 • Vigyél egy kis kíváncsiságot a mindennapjaidba! A kurzus során számos új információval és gyakorlattal találkozhatsz, amelyek új perspektívákat nyithatnak meg előtted.

  Ehhez már most elkezdheted gyakorolni a “mindful” megközelítést! 🙃 Például úgy, hogy megpróbálod új nézőpontból szemlélni a környezetedet (a lakásban vagy épp egy séta során). Figyeld meg a részleteket, amelyeket korábban talán észre sem vettél, és engedd, hogy ez az új látásmód segítsen nyitottá válni a kurzus anyagaira is.

 • Teremts támogató környezetet! Érdemes előre elmondanod a családtagjaidnak, lakó- és/vagy munkatársaidnak, hogy a következő hetekben részt veszel ezen a kurzuson, és szükséged lesz egy kis támogatásra.

  Kérd meg őket, hogy legyenek tekintettel rád, és adj konkrét példákat arra, hogyan segíthetnek:
  • csökkenthetik a zajszintet otthon;
  • tiszteletben tarthatják az öngondoskodásra szánt idődet;
  • figyelembe vehetik, hogy a workshopok napján időben haza kell érned stb.
Mi jár a fejedben?

Gyakori kérdések - Megnyugtató válaszok ❤️

A kurzus hetente 2 óra élő online jelenlétet (interaktív workshopok), és napi 15-30 percnyi magadra szánt időt kér tőled.

Az interaktív online workshopok 2024. március 20-án indulnak, és szerda esténként 18:00-20:15 között lesznek megtartva, egy szünettel.

A workshopokat Zoom meeting keretein belül tartjuk, a Zoom linket (minden találkozó esetén ugyanaz) pedig e-mailben küldjük ki neked. 🙂

A kurzust Gerhát Réka okleveles pszichológus, mindfulness tanár, képzésben lévő integratív terapeuta vezeti.

Az e-mail levélváltások és a worksopok során találkozhatsz még Sipos Cintiával, aki kommunikációs koordinátorként áll a rendelkezésedre.

A kurzus során konkrét, gyakorlati technikákat és eszközöket ismerhetsz meg, amelyek segítenek a mindennapi stresszkezelésben és az énrészeiddel való tudatos kapcsolódásban.

A workshopok és az otthoni gyakorlás gerincét az önismereti coachingfeladatok, a naplózási technikák és a meditációs-vizualizációs gyakorlatok adják.

Igen, természetes, hogy előfordulhatnak ilyen helyzetek. Ha nem tudsz jelen lenni egy adott workshopon, arra kérünk, hogy értesíts minket előzetesen e-mailben.

A találkozókról ugyan a diszkréció jegyében nem készítünk felvételeket, a munkafüzetek és meditációs hanganyagok elérhetőek lesznek számodra, ami biztosítja egy-egy alkalom pótlását.

Fontos azonban, hogy próbáld minimalizálni a hiányzásokat, hiszen így használhatod ki teljes mértékben a kurzus nyújtotta lehetőségeket. 🙂

A kurzus elkezdéséhez nem szükséges előzetes tapasztalat a mindfulness vagy az önismereti technikák terén.

A workshopokat úgy építettem fel, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő "mélységet" a gyakorlás során.

A vásárlást követően kapsz / kaptál egy visszaigazoló e-mailt. Lépj be az e-mail fiókodba, és ellenőrizd, hogy megkapod-e az üzeneteinket (nézd meg a PROMÓCIÓK és SPAM mappákat is)!

A workshopokra készítsd elő a kedvenc tollad, naplód, hogy jegyzetelhess és követhesd a gyakorlatokat.

Emellett gondoskodj arról, hogy zavartalan környezetben tudj jelen lenni: találj egy csendes szobát, egy kényelmes széket (a meditációhoz is tökéletesen megfelel, de ha van ülőpárnád, azt is vedd elő bátran), némítsd le az elektronikus eszközeidet, és ha szükséges, használj fülhallgatót.

Igen, a kurzus keretében személyes támogatást és visszajelzést kaphatsz Gerhát Rékától, a kurzus vezetőjétől.

Természetesen megértjük, ha változás áll be a terveidben, és mindig törekszünk rugalmas megoldásokat kínálni, hogy a kurzuson való részvétel a lehető legkényelmesebb legyen számodra! 🙂

Ha befizetted a kurzus díját, azonban mégsem tudod elkezdeni, nyugodtan jelezd felénk, és lehetőséget biztosítunk a jelentkezésed elcsúsztatására valamelyik következő kurzusomra - 1 éven belül.

Abban az esetben, ha a kurzus kezdete előtt minimum 5 nappal tájékoztatsz minket, és szeretnéd, az árat teljes egészében visszatérítjük.

Maradt még kérdésed?

Írd meg nekünk az ugyfelkapcsolat@gerhatreka.hu e-mail címre, és 24 órán belül válaszolunk!

Önismereti utazó
0 +
Kurzus és tréning
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +
Belső Családtag 🙂
0 +
Valódi változás, valódi Én

Szívemnek kedves visszajelzések

Még nem találkoztunk?

Örömmel kísérlek az önismereti utadon!

Gerhát Réka vagyok, okleveles coaching pszichológus, mindfulness tanár, képzésben lévő integratív terapeuta, a Megoldásközpont Magazin vezetője. Az elmúlt 12 év során szép lassan küldetésemmé, sőt inkább szenvedélyemmé vált a belső világunk felfedezése és az integráció – az a különleges önismereti utazás, amely segít megérteni és szövetségessé tenni az énrészeinket.

Gerhát Réka aláírás - logó1

Vízióm, hogy százezreket inspiráljak és támogassak az önismeret és a mindfulness erejének felfedezésében, hogy ítélkezés helyett elfogadással és szeretettel fordulhassunk önmagunk és mások felé.