Ismerj meg közelebbről

engem és a belső családomat!

Tarts velem!

Üdvözöllek a belső világom kapujában!

Gerhát Réka vagyok, okleveles coaching pszichológus, mindfulness tanár, képzésben lévő integratív terapeuta, a Megoldásközpont Magazin vezetője. Az elmúlt 12 év során szép lassan küldetésemmé, sőt inkább szenvedélyemmé vált a belső világunk felfedezése és az integráció – az a különleges önismereti utazás, amely segít megérteni és szövetségessé tenni az énrészeinket.

Gerhát Réka aláírás - logó1

Vízióm, hogy százezreket inspiráljak és támogassak az önismeret és a mindfulness erejének felfedezésében, hogy ítélkezés helyett elfogadással és szeretettel fordulhassunk önmagunk és mások felé.

Gerhát Réka

Kisebb részt a tanulmányaim, nagyobb súllyal azonban a viharos életem és a személyes önismereti utazásom vezetett el a mindfulness-hez, illetve a lélek mélyebb rétegei felé – így találkoztam a saját belső családommal. S így értettem meg, hogy mit jelent a valódi önismeret, az önegyüttérzés és önszeretet. Hogy milyen az, amikor leülök önmagam mellé, és elfogadom azt, ami épp most jelen van – hiszen már itt van. És hogy mikor vagyok a belső középpontomban, vagyis mikor tudok felelősséggel támogatni másokat az utazásuk során: a Te utazásod rólad szól!

Belső család, itt-és-most

Célom megmutatni, hogyan lehet az énrészeinket szövetségeseinkké téve kiegyensúlyozottabb életet élni. Az inspirálás mellett szeretnék gyakorlati útmutatást nyújtani, támogatva téged az erőforrásaid felfedezésében, valamint az örömteli, teljes élethez és belső békéhez való eljutásban.

Önismereti utazó
0 +
Kurzus és tréning
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +
Belső Családtag 🙂
0 +
Ismerd meg

a saját Belső Családom néhány tagját!

Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – bemutatom az énrészeimet, és megosztok róluk egy-két gondolatot, ami talán neked is segíti a megértést, és az önmagadhoz való mélyebb kapcsolódást:

a Bizalmatlan Védelmező

"Védelmező" minden helyzetben megpróbál biztonságban tartani. Merev falat emelt körém, amin szinte senki nem juthatott át. Mára sikerült megmutatnom neki, hogy a biztonság nem az érzelmi elszigeteltségben rejlik...

a Perfekcionista Kritikus

"Céltudatos" gyakran a végkimerülésig hajtott a 110% és az elismerések irányába - mondván: minden hiba végzetes. Mára sokat szelídült, és bár még hosszú az út, de tudja, hogy a EGÉSZségre való törekvés értékesebb, mint a tökéletesség hajszolása.

a Félénk, magányos Gyermek

"Kicsi" emlékeztet arra, hogy az ártatlanság, az érzékenység és a játékosság mind belső erőforrások. A róla való gondoskodás mutatott rá számomra, hogy a sebezhetőség felvállalása valójában bátorság.

Gerhát Réka
a Gondoskodó Szülő

"Gondoskodó" mindenkin segíteni akart, és úgy hitte, fel kell áldoznom magam a világ jóllétéért. Mára ő az, aki gyengéden felhívja a figyelmem arra, hogy az öngondoskodás ugyanannyira fontos, mint mások támogatása.

az Életvidám Fiatal

"Életvidám" részem reggelig bulizik, és imádja élvezni az életet. Számára régen nem létezett túl sok, csak a felelősség-vállalásból. Ma ő juttatja eszembe, hogy az élet tele van kalanddal, zenével, tánccal, örömmel, és hogy választhatom a szabadságot.

Belső        Család

Az énrészeim megismerése, elfogadása és integrálása egy hosszú, olykor fájdalmas, de rendkívül megerősítő út számomra.

A folyamat nemcsak saját önismeretem mélyítéséhez vezetett, hanem ahhoz is, hogy másokat támogassak a belső utazásuk során.

Én

Ki az, aki téged támogat?

Minden énrészem egy-egy darabja annak a mozaiknak, amely összetett, teljes egészet alkot bennem. A részeim gazdagítanak, ugyanakkor nem azonosak az “Én”-emmel (Self), azaz a belső középpontommal, ahonnan támogatom a belső családomat és a klienseimet az útjuk során.

Az Én önmagunk legmélyebb, legtisztább lényege

Az a bölcs erő, ami támogat, vezet és összhangba hoz minket a belső és külső világunkkal, segítve az önismereti úton való haladást, a gyógyulást és a személyes növekedést.

Az Énünk legfőbb tulajdonságai

Lényünk legmélyén ott van a nyugalom, a kíváncsi nyitottság és az együttérzés, ami segít kapcsolódni önmagunkhoz és másokhoz. Az Én a bölcs vezetőnk, aki bátorságot, kitartást és magabiztosságot ad a kihívásokkal való szembenézéshez. A belső erőforrás, ami lehetővé teszi, hogy türelmesen, teljes jelenléttel szemléljük a körülöttünk zajló eseményeket, nem veszítve szem elől a kreativitás és a játékos könnyedség értékét.

Az Én a belső középpont

A bölcs vezető, aki utat mutat, és segít, hogy minden énrészünk otthonra találjon.

belso kozeppont - no
Tarts velem az egyedi,

belső egyensúlyod megteremtését támogató kurzuson!

Csatlakozz 6 hetes élő, online kurzusomhoz, ahol a Mindfulness alapú stresszkezelés (MBSR) és a Belső Családrendszer Modell egyedülálló ötvözetével támogatlak a belső középpontodhoz, más néven a “valódi Én”-edhez (Self) való kapcsolódásban, és a stressz eredményesebb kezelésében.

Ahol már találkozhattunk: