Találd meg a belső középpontod!

Csatlakozz 6 hetes online kurzusomhoz, ahol a Mindfulness alapú stresszkezelés (MBSR) és a Belső Családrendszer Modell (IFS) egyedülálló ötvözetével támogatlak a belső középpontodhoz, más néven a “valódi Én”-edhez (Self) való kapcsolódásban, és a stressz hatékony kezelésében.

Gerhát Réka
Gerhát Réka

Pszichológus, mindfulness tanár

Miért különleges ez a kurzus?

Belső középpont megtalálása

A 6 hetes önismereti utazás során megismerkedsz a mindfulness (tudatos jelenlét) alapjaival, megtanulod, hogyan élj a jelen pillanatban, és hogyan csökkentsd a stresszt a mindennapjaid során. Emellett bevezetlek a Belső Családmodell alapjaiba, ami segít megismerni és megérteni az énrészeidet, valamint megtanít, hogyan kezelheted hatékonyan belső konfliktusaidat, és hogyan teremthetsz békét önmagadban.

Hetente 2 óra élő online workshop (Zoom)

A kurzus hetente 2 óra élő online jelenlétet kínál, ahol interaktív workshopok keretében személyesen is kapcsolódhatsz velem és a többi résztvevővel. Ez lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjem a haladásodat, és közvetlen támogatást, visszajelzést kapj a folyamat során.

Gyakorlati technikák és eszközök

Nemcsak elméleti tudásra teszel szert, hanem konkrét, gyakorlati technikákat és eszközöket is megismerhetsz, amelyek segítenek a mindennapi stresszkezelésben és az énrészeiddel való tudatos kapcsolódásban.

Biztonságos, támogató Közösség

Részesévé válhatsz egy biztonságos és támogató közösségnek, ahol megoszthatod tapasztalataidat, kérdéseidet, kihívásaidat, és tanulhatsz másoktól. A "közösségi" élmény kulcsfontosságú a fejlődési folyamatban, mert amellett, hogy segít megerősíteni az új ismereteket, lehetőséget ad a kapcsolódásra, a társas gyakorlásra.

Hogyan segít ez neked?

A kurzus segítségével többek között az alábbiakban fejlődhetsz:

Ez a kurzus egy átfogó útmutató, ami nemcsak elméleti tudást ad a kezedbe, hanem praktikus eszközöket is, hogy valóban meg tudd valósítani az életedben a változást.

Mélyebb önismeret

Feltárhatod azokat a rejtett érzelmeket, vágyakat és félelmeket, amelyek hatással vannak a mindennapi viselkedésedre és döntéseidre. A megértés az első lépés a változtatás folyamatában.

Stressz- és szorongásoldás

Megtanulhatsz visszatérni a belső középpontodba, így hatékonyabb megküzdést, stresszkezelési technikákat alkalmazhatsz, és valóban jelen leszel az életedben.

Érzelmi stabilitás

Javíthatod az érzelemszabályozási képességedet, ami a saját mentális jólléted mellett növeli az érzelmi intelligenciádat, így mások érzelmi állapotára is jobban rá tudsz hangolódni.

Önbecsülés és önszeretet

Amikor megismered és megérted önmagad minden részét, valódi önegyüttérzés és önszeretet alakul ki benned. Ez belső békét és bizalmat teremt, ami által magasabb önbecsüléssel léphetsz kapcsolatba a külvilággal.

Egészséges kapcsolatok

Felismerheted, hogy mások milyen énállapotból vannak jelen. Emellett képes leszel tudatosítani az automatikus reakcióidat, megállni, és egy konstruktívabb megközelítést választani, ami elősegíti a kölcsönös tisztelet kialakulását és a kapcsolataid erősödését.

Személyes növekedés

A konfliktusok feloldása által felszabadulnak azok az erőforrásaid, amelyeket a belső harcok vagy az önszabotáló viselkedésformák kötöttek le. Ennek eredményeként céltudatosabban haladsz a személyes és szakmai fejlődésed útján.

0 +
Önismereti utazó
0 +
Kurzus és tréning
0 +
Év szakmai tapasztalat
0 +
Belső Családtag 🙂
Valódi változás, valódi Én

Szívemnek kedves visszajelzések

Ahol már találkozhattunk: